Image from Google Jackets

INTRODUCCION A LA BIOQUIMICA DE LOS ALIMENTOS DE J.B.S BRAVERMAN; TR. POR FERNANDO A. HILL; REV. MARIO CALCAGNO

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Spanish Publication details: MEXICO: EL MANUAL MODERNODescription: 358 PISBN:
  • 9684260776
Subject(s): LOC classification:
  • TX531 B6918
Contents:
TITULO ORIGINAL: INTRODUCTION TO THE BIOCHEMISTRY OF FOODS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Home library Collection Shelving location Call number URL Copy number Status Date due Barcode
Libro - Biblioteca Central "General. José Ortíz Ávila" Libro - Biblioteca Central "General. José Ortíz Ávila" Biblioteca Central Biblioteca Central A_GENERAL Acervo General TX531 B6918 (Browse shelf(Opens below)) Link to resource Available 02215
Libro - Biblioteca Central "General. José Ortíz Ávila" Libro - Biblioteca Central "General. José Ortíz Ávila" Biblioteca Central Biblioteca Central A_GENERAL Acervo General TX531 B6918 (Browse shelf(Opens below)) Link to resource Available 02216
Libro - Facultad de Ciencias Químico-Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas A_GENERAL Acervo General TX531 B6918 (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 1 Available 09-00990
Libro - Facultad de Ciencias Químico-Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas A_GENERAL Acervo General TX531 B6918 (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 2 Available 09-00991
Libro - Facultad de Ciencias Químico-Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas A_GENERAL Acervo General TX531 B6918 (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 3 Available 09-00992
Libro - Facultad de Ciencias Químico-Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas A_GENERAL Acervo General TX531 B6918 (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 4 Available 09-00993
Libro - Facultad de Ciencias Químico-Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas A_GENERAL Acervo General TX531 B6918 (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 5 Available 09-00995
Libro - Facultad de Ciencias Químico-Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas A_GENERAL Acervo General TX531 B6918 (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 6 Available 09-00996
Libro - Facultad de Ciencias Químico-Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas A_GENERAL Acervo General TX531 B6918 (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 7 Available 09-00997
Libro - Facultad de Ciencias Químico-Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas Facultad de Ciencias Químico Biológicas A_GENERAL Acervo General TX531 B6918 (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 8 Available 09-02248

TITULO ORIGINAL: INTRODUCTION TO THE BIOCHEMISTRY OF FOODS.

2 9

There are no comments on this title.

to post a comment.

Universidad Autónoma de Campeche

2025 by Biblionexus